Over ons

DD&H Projecten is ontstaan in 1999 uit het samenvoegen van een 4-tal montagebedrijven van systeemplafonds. Na enige jaren afzonderlijk actief te zijn geweest als montagebedrijf in systeemplafonds is er al snel voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Het samenvoegen van drie van bovengenoemde vier montagebedrijven in een V.O.F. vond plaats en er werd een nieuwe naam bedacht: DD&H Projecten. De letters in de naam DD&H Projecten zijn de eerste letters van de achternamen van de eigenaren van de toenmalige montagebedrijven. Het oudste montagebedrijf stamt uit 1975. Begin 2000 werd DD&H Projecten versterkt met de toetreding van het laatste montage bedrijf, waarna de activiteiten verder uitgebreid werden met leveringen van materialen, om zo een compleet pakket van systeemplafonds en verplaatsbare systeemwanden te kunnen aanbieden aan de klanten.

Mede dankzij de hoogconjunctuur destijds, groeide DD&H Projecten in korte tijd uit naar een bezetting van 10 man en voldoende werk om de gestelde doelstellingen te halen. In 2002 groeiden het bedrijf uit het toenmalig kantoor te Leiden,waarna in Roelofarendsveen een nieuw bedrijfspand aangekocht werd om verder te kunnen groeien. Begin 2004 is een van de grondleggers van DD&H Projecten, Theo Does, uit het bedrijf gestapt om het wat rustiger aan te doen. De rechtsvorm van V.O.F. is sedert 01-07-2004 gewijzigd in een BV structuur.

John Does en Rob Vogelaar vormen nu de huidige directie van DD&H Projecten
Met een nieuwe visie proberen zij in te springen op de roerige markt van deze tijd, bijvoorbeeld door mee te denken met de klant hoe te besparen op de verbouwingskosten. Het hergebruik van alle materialen is een hot item en kan voor een flinke besparing zorgen.

DD&H Projecten houdt zich bezig met projecten waarin niet alleen systeemplafonds worden verkocht maar ook een eigen lijn systeemwanden, vloerafwerkingen, verlichtingen, E-installatie’s, W-installatie’s, schilderwerken etc. Een totale inrichting van gebouw tot en met de werkplek.

Uitgelicht:
Op het gebied van brandveiligheid vraagstukken kan DD&H Projecten in combinatie met haar dochteronderneming AL-SO Fire Protection B.V.
u op het juiste veiligheidsniveau brengen.

Op het gebied van vloerafwerking is DD&H Projecten een vergaande samenwerking aangegaan met Project Stoffering Leiden B.V.

DD&H Projecten is preferred supplier bij Facility Portal Nederland B.V., een organisatie die zich o.a. bezighoudt met facilitaire vraagstukken, inkoop, bouwmanagement e.d.

Het streven is naar op maat gemaakte projectplannen voor onze klanten, waarbij de sterke eigenschappen van DD&H Projecten zijn, de optimale match te zoeken tussen ontzorgen, kwaliteit en prijsverhouding.

Naast de afspraak is afspraak mentaliteit, is flexibiliteit eveneens een sterk punt wat bij DD&H Projecten hoog in het vaandel staat.

 

banner_afbouw_op_niveau

 

Wilt u een offerte aanvraag sturen? Dit kan naar calculatie@ddhprojecten.nl voor andere vragen kunt u ons mailen op ddh@ddhprojecten.nl